
Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Χίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από 28 έως 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται καθημερινά σειρά εκδηλώσεων σε εμβληματικά σημεία του νησιού με έμφαση στον Κάμπο της Χίου και τα εξαιρετικά αρχοντικά του, που είναι ξακουστά σ όλο τον κόσμο.
Ομιλίες, παρουσιάσεις, ημερίδες, και δράσεις σε αρχοντικά, και εμβληματικά σημεία έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του πολιτιστικού κοινού της Χώρας αλλά και των επισκεπτών της Χίου.
Σήμερα Σάββατο 31 Αύγουστου ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και ο γνωστός Σεφ Ανδρέας Λαγός παρουσίασαν τοπικές μαγειρικές και το μοναδικό μανταρίνι της Χίου .
Παρών και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης ο οποίος μπήκε πίσω από τον πάγκο μαγειρικής και σέρβιρε τους παρευρισκόμενους τοπική φασολάδα και σουπιές με χόρτα εντυπωσιάζοντας το κοινό.
Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Χίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από 28 έως 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται καθημερινά σειρά εκδηλώσεων σε εμβληματικά σημεία του νησιού με έμφαση στον Κάμπο της Χίου και τα εξαιρετικά αρχοντικά του που είναι ξακουστά σ όλο τον κόσμο .
Ομιλίες, παρουσιάσεις, ημερίδες, και δράσεις σε αρχοντικά, και εμβληματικά σημεία της Χίου έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του πολιτιστικού κοινού της Χώρας αλλά και των επισκεπτών της Χίου.
Σήμερα Σάββατο 31 Αύγουστου ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και ο γνωστός Σεφ Ανδρέας Λαγός παρουσίασαν τοπικές μαγειρικές και το μοναδικό μανταρίνι της Χίου .
Παρών και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης ο οποίος μπήκε πίσω από τον πάγκο μαγειρικής και σέρβιρε τους παρευρισκόμενους τοπική φασολάδα και σουπιές με χόρτα εντυπωσιάζοντας το κοινό.